2020.05.03 – ŠE NADALJE ZAUPAJMO NAČRTU

STARODAVNA PREBUJENJA – PRIPRAVA NA SPREMEMBO
Nedeljski klic ( Sananda, OWS, Shoshanna )
James in JoAnna McConnell

SANANDA ( kanaliziral James McConnell)
 
Sem Sananda. Trenutno sem tukaj in vam vsem pomagam v teh trenutkih nadaljevati ta proces prebujenja. Da vas bomo še naprej vodili, vam pomagali,  kadarkoli je to mogoče.
 
Imate pregovor “čas ko se vse spreminja.” In ti časi se zagotovo nanašajo na to. Gre za spremembe. Gre za prebujenje. Gre za to, da se spomniš kdo si.
 
Toda ne samo vi, Nosilci Svetlobe in Svetlobni bojevniki, temveč tudi kolektivna zavest. In vi ste Tisti ki kažete pot, da to dosežete.
 
Lahko pa naredite le toliko. Storite lahko le toliko, kot ste v danem trenutku sposobni. V nobenem primeru se ne počutite krive, če ne delujete še globje. Če ne delate sprememb. Ne obsojajte se zaradi tega. Najprej se morate prebuditi sami in nato pomagati drugim pri njihovem prebujanju, ko so na to pripravljeni.

A kot ugotavljate, trenutno niso vsi pripravljeni. Vsi ne razumejo, kar razumete sami. Tako mnogi še vedno spijo. Tako mnogi še vedno spijo. Tako mnogi še naprej ostajajo zaslepljeni, zaslepljeni so bili že mnogo življenj prej in s tem nadaljujejo še sedaj.

A nikar se ne bojite, da se ne bo vse spremenilo, ker se. Prihajate iz orkana. Zdaj je orkan nad vami in bili ste v njegovem očesu. Mnogim od vas je bilo tam zelo prijetno.
 
Toda udobje mnoge od vas zdaj zapušča. Ugotavljate, da ne morete več biti v tem orkanu in da vam je pri tem udobno. Zdaj morate to preseči. Zavedati se morate, da se vse zagotovo dogaja z razlogom in je orkestrirano. In da Načrt še vedno deluje. Ne obupujte, kot se k temu zdaj nagibajo mnogi od vas.
 
Številni izmed vas se občasno ponovno zasidrali v tridimenzijsko iluzijo. Toda včasih se boste zavedali, da lahko preidete v središče v sebi in začutiš, da je Univerzalni izvor vašega bitja popolnoma vgrajen v vas. In takrat spoznate, da je vse točno tako kot mora biti in da ste v tistem trenutku na pravem mestu, da morate biti tam.

Torej, bodite v srcu, ljudje. Bodite v svojem srcu, da se pomaknete naprej točno tako, kot se zdaj morate. Nič vas naj ne skrbi, čeprav se zdi da so vsi okrog vas zaskrbljeni za vas. Vsi okrog vas so še v primežu strahu.
 
Toda vi, Nosilci Svetlobe in Svetlobni bojevniki jim morate pomagati, da ta strah ugasne, da ga dvignejo do višjih vibracijskih frekvenc znotraj sebe in da tudi vi izidete iz tega strahu. Ne na način, ki bi bil za vas škodljiv. Nikoli ne bi predlagali, da bi izkoristili takšno priložnost, ki bi vam prinesla karkoli, kar ni za vaše najboljše in najvišje dobro. Toda vedite, da ko delate v svoje najvišje dobro in v najvišje dobro vseh vas, morate imeti v mislih le vse najboljše.

Nadalje, zaupajte Načrtu, ker je natanko ta, ki ste ga ustvarjali že več tisoč let. In ta Načrt je zdaj dosegel vrhunec. Odrešitev sploh ni daleč, našli jo boste tudi vsenaokrog sebe.
 
Našli boste svojo svobodo. Ker je svoboda to, kar je vaša usoda, kar je vaša pravica. Svoboda. Svoboda biti kdorkoli ste. Svoboda, da posežete do samih zvezd nad seboj. Svoboda, da postanete najvišje dobro v sebi, kar ste lahko v tem trenutku. To je vaša pravica. To je vaša usoda. Tak je Načrt.

Sem Sananda in vas zdaj zapuščam v miru, ljubezni, harmoniji in veselju. In prosite vsakega, naj še naprej stopi do svojega brata in sestre, da stopi in jima prinese Svetlobo, kadarkoli bosta prosila zanjo.
 
 
OWS ( Tisti ki služi) ( v nadaljevanju OWS, op. prevajalke ) ( kanaliziral James McConnell )
 
Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Lep pozdrav! Tisti ki služi je z vami. Shoshanna je tukaj. In na vaša vprašanja, če jih imate, smo pripravljeni odgovoriti.
 
Kadar imamo te seje z vprašanji / odgovori, se trudimo ublažiti vaše pomisleke, da vam lahko pomagamo, da vam pomagamo skozi celotni prehod. Vemo da je ta prehod težaven.
 
Vendar tudi vsi veste, da ste prišli sem zaradi tega. Prišli ste, da bi bili del tega. Poznali ste težave, ki bodo del vas, čeprav se niste prav zavedali, kako težka bi vaša življenja bi lahko bila v povezavi s tem. A vedeli ste, da boste v nekem trenutku dosegli vrhunec, da boste prišli do konca. In to je to, ljudje. To so časi, ki ste jih čakali. To so časi, na katere ste se pripravljali. In ravno v tistem trenutku ste tam, kjer morate biti; prav tu, prav zdaj, v tem trenutku.
 
Zdaj vas prosimo za vaša vprašanja, če jih imate. Je kdo tukaj, ki želi postaviti svoja vprašanja po telefonu? Zdaj lahko vklopite telefon. Da?
 
Gostja: Pozdravljeni. Me slišite?
 
OWS: Da, slišimo.
 
Gostja: V redu, dobro. Zato bi rad zastavil vprašanje. Ne vem, ali je to vprašanje dobro ali slabo ali kaj drugega, a ga bom vseeno zastavil.  Mislim, da obstaja nekaj zamer, če upoštevate ljudi, ki so storili tako temna, temna dejanja in potem slišimo, da se bodo, če tako rečemo, izmuznili. Vem da pogled na to ni preveč razsvetljen in zato sem to rekel na način, kot sem.
 
Vendar verjamem in rad bi to potrditev, nekako verjamem, da je za takega človeka, ki škodi otrokom ali počne vse te grozne stvari, življenje že samo po sebi kazen. Mislil bi si, da je to velika beda od življenja. In mislim, da če bi morda izvedeli kaj več o tem, kako nesrečna bi bila takšna življenja teh ljudje, bi lahko imeli malo več sočutja do njih.

Ali lahko poveste kaj o zakonu Karme in življenju ljudi, ki delajo taka zla dejanja?
 
OWS: Da. Prvič, ne bodo je odnesli brez škode. Nihče ne more tega. Ker se vsi obsojajo. Presojal jih ne bo nihče, noben svét ali kdo drug. Toda sodbo bodo našli v sebi. In morali bodo podoživeti vse pretekle bolečine. Vse, kar so v preteklosti storili drugim.
 
Tako kot kdorkoli, ko gre na drugo stran, gre skozi ta postopek presoje. Ponovno, ne sodi jim nihče ali celo sam Vir, ampak sami presojajo, kot tukaj rečete, ker je to res pravi karmični dolg, ki ga morajo plačati.
 
To je sodba, saj vedo, da so škodovali drugim in to je proti Univerzalnem zakonu. In ko delujejo proti Univerzalnemu zakonu, potem ne more biti drugače kot dokončna samoobsodba v njih samih, razumete?
 
Shoshanna, lahko kaj dodate k temu?
 
Shoshanna (kanalizirala JoAnna McConnell): O tem lahko delimo. Lahko delimo. Ali lahko, draga sestra, delimo naš pogled na vaše vprašanje?
 
Gostja: Da, prosim.
 
Shoshanna: Pomembno je, da v tem življenju, kot v enem življenju, gledamo na subjekt kot na večni. To, kar vidite, je večno bitje, ki je živelo več življenj in bo še naprej živelo več življenj ter bo iskalo končno ravnovesje.
 
Zakon Karme je dejanje uravnovašenja. Torej človek, ki je zelo zloben, kot je ta ki ga je Tisti ki služi omenil, se bo soočil z izkušnjami, potrebnimi za ponovno uravnovešenje te duše. Smo sestavljena entiteta, ki živi znotraj duše in na koncu bo bitje moralo ponovno vzpostaviti v sebi ravnovesje, da bo uravnalo dušo in svetlobo znotraj svoje duše. Torej vidite, kot je dejal Tisti ki služi, ni nobene škoda in ne smemo se osredotočati na eno življenje tega osebka, saj smo vsi več-dimenzijski in bo zaradi medsebojnega ravnotežja upoštevano da kar mi izkušamo, izkušajo tudi vsi drugi. Namaste.

OWS: In ne pozabite, da je bilo to tukaj že velikokrat povedano: tisti, ki se ne bodo obrnili k Svetlobi, jih bo Svetloba razgradila. In če se ne bodo spreobrnili, je to njihov konec. V redu?
 
Gostja: Da in lahko na hitro še nekaj rečem?
 
OWS: Da?
 
Gostja: Bi lahko rekli, da je tudi pravilno, da mora biti življenje, ki ga morajo živeti brez ljubezni, brez veselja, ves čas v popolnem strahu, na nek način lastna kazen. Bi lahko rekli, da je to res?
 
OWS: Ne toliko na ravni zavestnega vedenja, ampak da, res je, na višjih nivojih znotraj sebe. Ker so v temi. In tema je pomanjkanje svetlobe in to je kraj, kamor ne bi želeli iti. Če tako rečemo.

Shoshanna: Lahko tudi mi po svoje nekaj prispevamo k temu?
 

Gostja: Da, prosim.
 
Shoshanna: Draga sestra, zamisel o kazni je tridimenzijski koncept. Ne gre za kazen, ampak za ravnovesje. Če želimo povečati svojo vibracijo in živeti kot božansko bitje, moramo misel o kazni opustiti in si moramo prizadevati za sočutje.

Prav tako moramo razumeti, da moramo biti do posameznika, ki živi v strahu, torej v bolečini,  sočutni samo iz enega razloga: ker ko postanemo bolj sočutni do tega bitja, se bitje spreminja, vidite? Bitje, ki mu pošiljate sočutje in ljubezen, ima priložnost da se ponovno prerodi v višje vibracijsko bitje. Ko neko bitje trpi, bo igranje na karto kaznovanja zmanjšalo njegovo vibracijo in ga poslalo v spiralo bolečine, ki je hujša od tiste, ki jo je čutilo prej, vidite?

Torej, kot Nosilec Svetlobe, vloga Nosilca Svetlobe je poiskati sočutje, ljubezen in razumevanje za take, da jim pomagate povzdigniti se. Tudi celotni Kolektiv ima od tega koristi, vidite? Namaste.  

OWS: To je, zakaj vam govorimo “oprosti, pozabi in se pomakni naprej”.

Soshanna: To je bilo povedano na preprosti način ( se smeje ).

OWS: Da. Oprostiti, pozabiti in se pomakniti naprej.

Gostja: Najlepša hvala.

OWS: ko govorimo o premiku, je še kakšno vprašanje?

Gostja: Imam vprašanje, ki ga lahko zastavim.

OWS: Da?

Gost: Torej, ko sem v supermarketu, ko sem včasih na javnih mestih, na mestih kjer čutim veliko goste energije od prisotnih, včasih začutim, kot da ta energija raste v meni. In čutim potrebo, da si predstavljam kot da bruham ogenj, kot to počnejo zmaji. Tako vidim vso to gostoto in potem nenadoma začutim potrebo po predstavi, kako kot zmaj bruham ogenj. In ko si to predstavljam, se naenkrat gostota razblini. Kar naenkrat se spremeni celotno ozračje. Rad bi vprašal, kaj se dogaja? Ali obstaja kakšen moj odnos do zmajeve energije? Kaj se zgodi?
 
OWS: Razlog, da se vam to dogaja je, ker imate povezavo s to zmajsko energijo, kot pravite. In to je nekaj, kar je zelo močno znotraj vas, zelo močan spomin, četudi to presega vaše zavestno zavedanje.
 
Ampak ker je tako močno, bi vam rekli da nadaljujte s tem. Karkoli že deluje, potem storite to, če ni škodljivo za nikogar drugega in to zagotovo ni. Ker je to preprosto vaš spomin, ki vsebuje to predstavo o energiji na način, kako se zaščititi – ščititi ( raje bomo uporabili to besedo ), da se zaščitite pred temnimi oblikami in kolektivnim temnim madežem, ki se nahaja okrog vas v takem primeru. V redu? Shoshanna?

Gostja: Hvala.

 
Shoshanna: Glede tega lahko delimo. Ali lahko delimo, dragi brat?
 
Gostja: Da, prosim.
 
Shoshanna: Dragi brat, zmajev dih, zmajev ogenj čisti. Očiščujete območje okrog sebe, kot vam je omenil Tisti ki služi, tako da boste lahko ohranili ravnotežje v temoti; vidite, na javnem mestu, kjer je veliko teme, veliko strahu in veliko težav. Torej boste to energijo porabili za čiščenje svojega avričnega polja, da boste lahko ohranili ravnovesje, vidite? Namaste.
 
Gostja: Hvala.
 
OWS: Zelo dobro. Toliko bi lahko nekdo, ki si zastavlja to vprašanje, pridobil, če bi se ozrl na nekatera prejšnja življenja, ki jih pripisuje tej povezavi z zmajskim ognjem in zmaji. Kajti zagotovo niso zgolj mit znotraj vaše mitologije. Bili so zelo resnični in so v tem času še vedno resnični. Torej, če želite, lahko opravite nekaj raziskav in si oglejte še to. Ampak to je odvisno od vas.
 
Gostja: To bom storil. Hvala vam.
 
OWS: Da. Bi bila tu še kakšna druga vprašanja? Še kdo?

Gost: Moje vprašanje, sinoči sem imel izkušnjo z drugo lepo veliko ladjo ( vesoljskim plovilom, op. prevajalke ). Zadnje čase opažam nove, ki prihajajo v naše ozračje. So različne ladje. In tako sem vedel, da prihaja nekaj drugačnih zvezdnih družin.
 
Tako sem sinoči, ko sem ležal, gledal skozi okno in zagledal veliko svetlo luč. Počasi se je gibala, zelo počasno in nizko. In si rekel, vau, v redu, to je preveč svetlo da bi bilo letalo, zato sem pozorno spremljal. Kar naenkrat se je v zraku ustavila. In to se ne dogaja. Videl sem že, da se to dogaja, toda to je bila prva ladja, ki sem jo sam kdaj videl, ki je v resnici stala nekaj časa na enem mestu.
 
Kakorkoli že, ta ladja je začela utripati sem in tja, da mi je sporočila: “Da, to sem jaz, tukaj sem.” Tako sem pograbil telefon in stekel do vhodnih vrat. Pokličem svojo sestro. Ležala je na kavču, kjer je spala. » Daj no, pridi sem, pridi sem! Tu je ladja! Ogromna ladja! » Ni preveč verjela v te reči. Na nek način je verjela, toda ko ji katero pokažem: “Ne, to ni to, to ni to.” Pa sem jo poklical k vratom: “To moraš videti, velika ladja! Utripa sem in tja! ” Prišla je do vrat in prepričan sem, da je ladja to storila zanjo, medtem ko je tudi ona opazovala. Res je bilo super. Potem se je sestra vrnila k tistemu, kar je počela prej.
 
Stekel sem in zgrabil teleskop ter stekel ven, da bi jo dalje opazoval. Kakorkoli že, ko sem to navdušeno opazoval, sem jih pozdravil in poskrbel, da se prepričam, da so iz Svetlobe. Običajno nisem nikoli vprašal, ali so to oni. In tako nisem vedel, koga bi vprašal, kdo bi to lahko bil. In tako sem rekel, ste iz Oriona? In prejel sem “da”.

Zato sem vas le hotel vprašati. Občutek in misli, ki so prihajale skozi mene, so bili, da je ta ladja poslana sem (ne vem, kako naj to ponižno rečem) k meni in bila tam nameščena zame. Torej, želim slišati vašo plat tega.
 

OWS: To je primer tistega, o čemer že nekaj časa govorimo, da bodo obstajali vpogledi, vpogledi med dimenzijami. In to je tisto, kar začenjate, in vse pogosteje, kot smo opazili, ugotavljate. Te vpoglede dobivate, ker verjamete. In bolj ko verjamete, več vpogledov boste prejeli in zato bo to vodilo k več prepričanja in več vpogledov. In precej kmalu boste lahko meddimenzijsko videli ta dogajanja, kadarkoli si boste to zaželeli. To je tisto, kar prihaja za vas. Mogoče pred Dogodkom, vendar se bo to dogajalo verjetno po Dogodku, ko bo možnost, da to izstopa, mnogo večja. V redu? Shoshanna?
 

Gostja: Da.
 
Shoshanna: Želimo deliti, draga sestra. Lahko delimo?
 
Gostja: Da, Shoshanna.
 
Shoshanna: Draga sestra, poimenovali vas bomo ‘Poveljnica.’ (uff …) Napolnjeni smo s čustvi, saj vemo, da želijo tista bitja, ki ste jih povabili v svojo izkušnjo, v celoti komunicirati z vami.
 
Poveljujete floti. Te moči še ne poznate. Še ne veste, kdo ste v resnici! Trdo ste delali, da bi razširili svojo zavest, da bodo ta svetlobna bitja vstopila v območje vaše zavesti, da jim lahko poveljujete.  Pričeti morate razumeti, da ta bitja, ki so vstopila v vašo perspektivo, v vašo zavest, želela da jih prosite za pomoč. Da jih prosite za napotke. Da jih proste, da pomagajo planetu. K vam so že večkrat prišli in to veste. Že dalj časa prejemate prebliske o tem. Zdaj je na vas, da se spomnite, kdo ste; poveljnica. In da se zavedate, da imate moč komunicirati s temi bitji in jih pripeljati na Zemljo, da pomagajo planetu povzdigniti se na višjo vibracijo. To vam moramo povedati. To je zelo pomembno.
 
Vi se v svojem stanju ponižnosti ne zavedate svoje moči. Biti ponižen je pomembno, toda najpomembnejše je biti ponižnen v svoji moči in biti ponižen v svoji moči je ta hip zelo pomembno. Namaste, draga Poveljnica.

Gostja: Hvala.
 
OWS: To želimo zapeljati še malo dalj. Ne le za tisto, ki je zastavila vprašanje, čeprav je to spodbudilo vse to, ampak za vse vas prisotne tukaj, vse Nosilce Svetlobe, Svetlobne bojevnike. Morate razumeti, od kod prihajate. Morate razumeti pomen, ki si ga morate pripisati. Niste le krotki in blagi, čeprav tei v tem življenju običajno prav to. Toda zapomnite si, kot je dal Jezus, “krotki bodo podedovali Zemljo.” Za to gre.
 
Bili ste prostovoljci. Na to nalogo ste se prijavili že zdavnaj. In ko ste se prostovoljno javili za nalogo (in bilo jih je mnogo, mnogo ki so se prostovoljno prijavili, a morda za to niso bili izbrani), ste bili najboljši od najboljših! Za to ste bili izbrani.
 
Torej morate razumeti, da ko ji je Shoshanna rekla Poveljnica, vedite da ste mnogi od vas tudi poveljniki na svojih višjih vidikih. In ko pridejo čas, da se vaša naloga tukaj razkrije in ko pride čas, se lahko mnogi izmed vas spet dobro usidrate na svoje ladje.
 
To je vse, kar lahko rečemo glede tega. Ne moremo reči kaj več. To je le majhen vpogled v to, kar vas čaka zaradi tega, kdo vi vsi ste, vidite?
 
Sledi še kaj dodatnih vprašanj? Še kaj od tistih, ki so na telefonski liniji? Kot pravite: “vprašam enkrat, vprašam dvakrat.” Zelo dobro, potem pa poglejmo vprašanja, ki so prišla z e-pošto in zdaj jim lahko odgovorimo.
 
Gostja: Hvala, Tisti ki služi.. Moje prvo vprašanje je bratovo, ki prosi vas in morda Shoshanno, da bi pojasnili postopek menjave, ki bo nastopila zaradi RV in NESARE.
 
OWS: Postopek menjave, kot ste ga razumeli z RV, ponastavitev globalne valute, NESARA, vse to deluje. Vse je še v postopku. To ni nekaj, kar se bo zgodilo čez noč. Je nekaj, kar je in bo trajalo še nekaj časa; tukaj, v času, kot ga razumete. Ne v toliko časa, kot ga mi razumemo, ampak v vašem času, v vaši trodimenzijski iluziji.
 
Ampak to je ta zamisel. Je v vaši trodimenzijski iluziji. Zato ne bi predlagali, da se še naprej osredotočate na to. Rekli bi, da to preprosto pustite. Naj bo, karkoli že bo in bodite hvaležni za to. Kot pride, kakorkoli že pride. Ne osredotočajte se na datum, ne osredotočajte se na: “O, zdaj bo objavljeno.” Ali “Zdaj bo to deljeno”. In “Zdaj bomo slišali vse o NESARA-i” in vse to. Ne. Naj bo samo to, kar bo. In preden boste vedeli, boste to zaznali znotraj svoje resničnosti, ker ste sami ustvarili, da bo tako. V redu? Shoshanna, lahko kaj dodate k temu?
 
Shoshanna: Na to lahko pogledamo kar se da nežno.
 
Ker gre za višjo vibracijo, bi rekli, je razumeti da je tisto, kar ste dali, Tisti ki služi, postopek izmenjave, zelo tridimenzijski koncept, kot sugerira hierarhijo in nakazuje, da bodo nekateri imeli sredstva, nekateri pa ne.
 
Božanski načrt je poskus ustvariti ravnotežje, da bodo vsi dobili, kar si zaslužijo. Vsi bodo živeli svobodno. Vsi bodo v ravnovesju. Vsi bodo imeli tisto, kar potrebujejo. Vsem bo dano obilje. Igralno polje bo postalo ravnovesje.
 
Mnogi tega ne želijo, saj si želijo izmenjave, ki jim bo prinesla bogastvo. Želijo si izmenjave, ki bo ohranila varno.
 
Vidite, to so zamisli tridimenzijske narave. Izmenjava je ideja preživetja. Morate se odreči tem pogojem. Vsemu se morate odpovedati in si zaželeti sočutja in razumevanja ter da bodo vsi prejeli tisto kar potrebujejo za svobodno in obilno življenje. Namaste.
 
OWS: Da. Zelo dobro.

Gostja: Hvala.
 
OWS: Se je pojavilo še kakšno vprašanje?
 
Gostja: Da, prosim.
 
OWS: Hvala.

Gostja: Tisti ki služi in Shoshanna. Blagoslovi. Pojavili so se podatki, da bomo doživeli dve sonci. Pričela sem se zavedati, da človek v času spanja doživlja premike na višje vibracije. Moja prijateljica, s katero sem se včeraj pogovarjala, ima podobno izkušnjo. Budna sem do štirih zjutraj, potem pa grem spat. In vstanem okoli poldneva. Torej po pogovoru s prijateljico se sprašujem, ali nas premik vzorcev spanja morda pripravlja na drugo sonce in Svetlobo? Hvala vam.
 
OWS: Kar lahko povemo je, da je viden premik v spalnih vzorcih. Mnogi, če ga želite tako imenovati, imajo te znake povzdignjenja in to doživljamo, ko se dimenzijski premik nadaljuje.
 
Ali lahko to povežemo, kot sprašujete, z drugim soncem ali ne, vam za zdaj še ne moremo zaupati. Toda razumite, da če ste prišli na plano s tem vidikom, ima nekaj veljave. In to je vse, kar vam lahko namignemo.
 
Gostja: Vau.
 
OWS: Shoshanna, lahko še kaj dodate?
 
Shoshanna: Lahko delimo. Lahko delimo?
 
Gostja: Seveda, ljubica moja.
 
Shoshanna: Moramo vam povedati, da je sonce, ki je negovalo Zemljo, prineslo življenje in vzdržuje Zemljo, Mati te Zemlje. Sonce, ki je Mati Zemlje, bo prosilo, da se sestrsko sonce, ki je za njo, pojavi ko bo pravi čas. Kot smo ugotovili, Materino sonce trenutno ni zahtevalo prisotnosti sestrskega sonca. Vemo, da je drugo sonce že ves čas tam, vendar je za Materjo. Ko bo pravi čas in ko bo Zemlja potrebovala, da se pojavi drugo sonce, da jo neguje in vzdržuje svoje življenje, se bo to zgodilo.
 
Kar odražajo vaši vzorci spanja, je priprava. Dolžine časa te priprave ne poznamo, vemo pa da je sestrsko sonce živo in zdravo in samo čaka, da ga pokličemo. Namaste.

Gostja: V redu. Hvala vam.
 
OWS: Lahko vam povemo, Alcyone je ime Galaktičnega Osrednjega Sonca. To je ime za Galaktično Osrednje Sonce.

Gostja: Hvala.
 
OWS: Da.
 
Shoshanna: Bodite pripravljeni! Pojavilo se bo, ko bo pravi čas. In tisti, ki bodo imeli odprte oči, bodo radostni in veseli, ko ga bodo videli.
 
OWS: Da.
 
Gostja: Res.
 
OWS: So se pojavila še kakšna vprašanja?
 
Gostja: Da, imam še dve vprašanji iz e-pošte.
 
OWS: Da?
 
Gostja: Naslednje vprašanje je v zvezi z Združenim kraljestvom: kaj je resnični razlog, da je princ Harry zapustil kraljevo družino in ali premier sodeluje s kabalo?
 
OWS: Princ Harry pozna resnico in resnica ga je osvobodila. To je vse, kar lahko povemo o tem.
 
In tisti, o katerem sprašujete kot o predsedniku vlade? Ali je kabalist ali ne, tega vam ne moremo neposredno odgovoriti. To je nekaj, kar mora, ko je primeren trenutek, kot resnica priti skozi Kolektivno zavest. Tega tukaj ne moremo podati. Shoshanna, ne vemo, ali hočeš?
 
Shoshanna: Želimo deliti. Za vse tukaj želimo deliti. Na tem planetu obstaja dvojnost. To je načelo, po katerem je bil zasnovan ta planet, da bi se naučili izbrati Svetlobo. Je izbira. Družina, znana kot kraljeva družina, vsebuje oba elementa: svetlobo in temo; kot večina družin na tem planetu. Ko se kateri od članov družine odmakne od jedra družine, je najverjetneje tisti, ki izbere Svetlobo in resnico.

Ne moremo reči, ali je ta izbral to, vendar lahko rečemo, da sta gibanje in zavest, ki zahtevata da izberete Svetlobo nad temo, močno prisotna na tem planetu in videli boste, kako se mnogi odmikajo od tistih, ki jih imenujete kabala. Namaste.
 
OWS: Da. Zelo dobro. Je še kakšno vprašanje?
 
Gostja: Da. Zadnje vprašanje je, kdaj se bo pandemija končala in kdaj se bo svet končno odprl, nam bo predsednik Trump lahko povedal resnico o tem, kaj se je v resnici zgodilo?
 
OWS: Najprej bi vam predlagali, da ne uporabljate te terminologije, “pandemija”, ker to ni. To nikoli ni bila. Bolj kot to je, kar so James in drugi tukaj imenovali, psi-operacija, množična halucinacija ali množična hipnoza, ustvarjanje množične iluzije, da bi v projekt, v načrt tistih iz teme vnesli strah, da nadaljujejo z nadzorom. O tem se govori v veliki meri. Veliko vidikov tega obstaja, vendar gre večinoma za nadzor in množično hipnozo nadzora prebivalstva; ne le v tej državi, temveč po vsem svetu.
 
Toda kot veste, tukaj jim je v veliki meri spodletelo. Ker se veliko tega, kar se dogaja ali se je zgodilo, in tega kar se dogaja, premika in spreminja s pomočjo bitij Svetlobe. To kar imenujete Zavezništvo, kot rezultat tega prinaša raznolikost ali prinaša mnogo več pozitivnega v situacijo. V vse to so globoko vpeti in so del tega, da bi skozi Svet pripeljali Svetlobo in premagali temo. Toliko vam lahko ta hip povemo o tem. Shoshanna?Shoshanna: Lahko delimo. Želimo deliti naš pogled na to. Oseba, ki postavlja to vprašanje, napoveduje prihodnost, zahteva, da napovemo prihodnost. In spet bomo vprašali vse ki poslušajo, in vse ki želijo dvigniti svojo vibracijo na najvišjo raven božanstva, je: prosim, živite v trenutku. V tem trenutku najdite veselje.

Ugotovili boste, da se bo planet, kakršen je ta, širil in skrčil, se razširil in skrčil, boril se za Svetlobo, boril se za mrak, kaos, dramo itd. Najti morate nevtralno točko. Kar morate najti, je veselje v sebi. Živeti morate v trenutku, kolikor lahko in v teh trenutkih vzdrževati hvaležnost; hvaležnost in veselje. Ko boste to dosegli, se bo za vas vse spremenilo, ne glede na to kaj počnejo drugi. Namaste.

OWS: Zelo dobro. Imate tu še kakšna vprašanja, preden sprostimo kanal?

Gostja: Da, imam kratko vprašanje. Pozdravljeni, Tisti ki služi in Shoshanna. Kar ste rekli o Harryju, o odhodu iz Anglije in kraljestva in njegove preteklosti. Nemčijo in vso družino sem zapustila leta 1976. Je to tudi razlog, da sem to storila?

OWS: Ne moremo reči, kaj je bil vaš razlog, ker ga poznate le vi. Lahko pa vam iz višje perspektive povemo, da ste tam, kjer morate biti. V redu?

Gostja: Da. Da, in to vem.

OWS: Da.

Shoshanna: Želimo deliti.

Gostja: Seveda, prosim.

Shoshanna: Draga boginja, zdi se nam neverjetno zanimivo, da ste zastavili to vprašanje, ker poznate odgovor. Vidite, da ste sledili Svetlobi že od svojega rojstva. Hodite kot boginja, ne veste da ste boginja. Priznati si morate, kdo ste. Morate poznati svojo moč. V tej moči morate vzdrževati ponižnost in jo uporabljati za Svetlobo, za dvig vseh. In ugotavljamo da to počnete, vidite? Ni pomembno kje ste, kakšno je vaše okolje, v kateri državi ste, od kje ste odšli in kje bivate. Na vas je, da veste kdo ste, to je vaše poslanstvo. Namaste.

Gostja: Da. Hvala vam. To vem. In vem, da sem se morala oditi od tam, ker je bilo preveč navezanosti.

Shoshanna: Seveda. Vemo, da veste.

Gostja: Hvala.

OWS: Zelo dobro. In zdaj, ko vemo, smo pripravljeni, da tukaj objavimo kanal. Shoshanna, imaš tukaj kakšno sporočilo, preden se ločimo?

Shoshanna: Želimo prositi vse, ki želijo biti v Svetlobi, jo deliti, biti Svetlobni bojevnik, da storijo prav to. Da bi to storili, se morate dvigniti nad kaos. Morate živeti v Svetlobi. Mora najti veselje v trenutku. Ne smemo zanemariti drame, saj vam drama odvrača pozornost od Svetlobe. Živite v Svetlobi, v trenutku, v hvaležnosti, ljubezni, sočutju in razumevanju za vse. Namaste.

OWS: Zelo dobro. In samo preprosto pravimo, da tako nadaljujete. Ne dovolite, da vas stvari, ki se odvijajo okoli vas, tlačijo, zadržujejo, vodijo v depresijo; vse te stvari, ki se ponavadi dogajajo. Saj opažate neenakost med ljudmi, včasih v najslabšem primeru.

Če pa pogledate preko tega, če iščete prave pokazatelje, ki so tam, potem boste videli, da se v teh trenutkih vse zagotovo izkaže, kot je treba. In mirnost pred nevihto – ali bolje rečeno tema pred zoro – je boljša analogija. Ker, čeprav je včasih okoli vas mračno, tega ne dopuščate in vas nagiba k temu, kar imenujete “popadki”, si tega ne dovolite.

Ker če se v trenutku znajdete in v trenutku najdete nevtralno mesto v sebi, boste zagotovo videli, da na drugi strani nevihte sije sonce.

Šanti. Mir z vami. Bodi tisti.

Leave a Reply