2020.04.26 – OPERACIJA OSVOBODIMO ZEMLJO

KaRa (Plejadski odposlanec) in One Who Serves/Tisti ki služi ( v nadaljevanju OWS ) Kanalizirala sta ju James McConnell in Shoshanna ( Joannin Vji Jaz )

KaRa
 
Sem KaRa. Prihajam zdaj, v teh pomembnih časih, ki so pred vami. Ampak zagotovo niste tukaj naključno. Ni naključij, da ste tukaj. Ni slučaj, da ste tukaj. Vse to je del višjega načrta.

Slišali ste ‘zaupati načrtu’. Toda to je tako daleč nad načrtom kot ga na Zemlji doživljate ta hip. “Načrt” je univerzalni načrt. In prav tako ste tudi slišali, da nič ne more ustaviti tega, kar prihaja.
 
Trenutno ste v zadnjem času slišali, da se po vsem planetu odvija operacija – “Operacija osvobodimo Zemljo. In ravno to se dogaja. Postajate svobodnejši. Vi, kot kolektivna zavest tega planeta, postajate osvobojeni vsega, kar vas je tako dolgo zadrževalo. Vse kar je držalo človekovo zavest, vas držalo v programiranju, vas je toliko časa obdržalo v tridimenzijski iluziji. Toda to se zdaj končuje.
 
Kajti Operacija osvobodimo Zemljo se je razširila po vsem planetu. Ne le v tej državi tukaj, ampak se osvobaja ves svet. Veliko tega se še vedno dogaja v ozadju. Ampak če iščete, tu in tam, korak za korakom, odkrijete resnico. In malo po malem bo curek informacij, ki prihaja skozi, postal poplava informacij, poplava resnice, ki vas bo popeljala daleč preko vaše najdrznejše domišljije o tem kaj je bilo in kaj je tudi zdaj. Mnogo vas je prebujenih. Toda vi, tudi vi se niste prebudili v vsej veličini te celotne operacije, ki poteka po celem planetu in v vsem kar je zanjo potrebno. 

Na nek način imate tukaj dve skupini: tisto, ki ji vaš predsednik, predsednik Trump razkriva resnico, kot tudi drugi voditelji po vsem svetu, ki prebivalcem dajejo to, s čemer se lahko v tem trenutku že soočijo. Toda tu je še operacija, ki jo izvaja Zavezništvo ( The Alliance, op. prevajalke ), tiskovni predstavnik Zavezništva, Q. Eden in edini poznan kot Q. Te novice prihajajo v javnost in so posredovane tistim, ki so že pripravljeni nanje. Za tiste, ki segajo k svetlobi in tiste ki so pripravljeni na resnico.

Mnogi so trdili, da ne zmorete slišati resnice. Ampak jo lahko. Vsi se lahko spopadete z resnico. In ta se mora roditi. Mora se razkriti. Vse mora priti z razkritjem na plan. Razkritje vseh nas, ki predano sodelujemo z vami, ki ste tukaj na planetu. Z Zavezništvom smo prav tu. In prav tu z vsemi, ki “stojite trdno na tleh”, počnete vse kar lahko, neglede na to ali je že jasno in se kaže svetu, ali pa je še v ozadju in to odkrivate skozi svoje meditacije, skozi svoje osebne meditacije. Ampak zagotovo, ko se združite kot skupina, kot velika skupina, v milijonih, in se združite kot meditacija kolektivne zavesti celotnega človeštva na planetu, pripomorete k ogromnim spremembam in ogromnim premikom zavesti.

Kajti Svetloba zmaga. Svetloba je že zmagala in na tej točki je ni mogoče več ustaviti. Povzdignjenje ( vnebovzetje, dvig na višjo vibracijo, op. prevajalke ) se bo nadaljevalo. Povzdignjenje poteka v tem trenutku. Ste v mejah vzpona. Trenutno ste v procesu vzpona.
 
Ste že vsi povzdignjeni? Ne, niste, saj se morate za to ujemati z vibracijo Gaie. Morate se ujemati z njeno vibracijo in vse življenje na planetu se mora ujemati s to vibracijo. Kajti vibracij, nizkih vibracij ne bo zadrževala veliko dlje. In da se lahko povzdignete z njo, morate na vsak način dvigniti svojo vibracijo. Dvigniti na vse načine, ki jih poznate.  

Uporabite vsa orodja, ki ste jih dobili, naj gre za kristale ali preprosto za naravo in iskanjem lepote, za lepoto, za vse življenje okrog sebe; ko se usedete ob potoku in veste da je zavest povsod okoli vas in v vas; in se dotaknete vode in lahko čutite to zavest. Vsi lahko storite to v tem trenutku. Ni vam treba čakati, da se povzpnete.
 
Zavest lahko čutite vse naokrog. Kajti vse je naokrog in v vas. Izvor vsega v vesolju je znotraj vsakega bitja na planetu, neglede na to ali je človeško ali zunajzemeljsko, bodisi živalsko, rastlinsko ali mineralno. Vse je ta zavest. Vsi smo del enega in vsi smo eno znotraj vseh. Dovolite, da se to še naprej pomika skozi vas v tistem trenutku ko boste ugotovili da se lahko iz tega programa izvlečete, se premaknete čez to.
 
Slišali ste že za “oprostite, pozabite, premaknite se naprej”. To je tako čudovit opis. Tako čudovita afirmacija ( trditev, op. prevajalke ), da jo lahko uporabljate vsak dan. Morate odpustiti. Vsem morate odpustiti vse kar so vam kadarkoli storili. In morate pozabiti. Pozabiti morate na vse pretekle bolečine, pretekle stiske. Vse to morate pustiti za seboj. Na novih višjih vibracijah ne bo postalo ali ne bo del vas. Ne more biti. Zato morate odpustiti, morate pozabiti in biti pripravljeni se pomakniti naprej in biti v zdaj, v tem trenutku.
 
In ko ste v tem trenutku, ustvarjate zelo popolno prihodnost, ki jo iščete. A ne samo kot vi sami, ampak kot kolektiv, kot kolektivna zavest, ki se združuje. V vsakem trenutku ustvarjate Novo zlato dobo. Vsaka misel to počne. In če se tega spomnite, če se tega zavestno zavedate v vsakem trenutku, bo Nova zlata doba Gaie pred vami, preden se boste lahko sploh zavedali, preden boste lahko sploh verjeli.

To je zdaj tukaj. In to je treba samo izraziti. Vendar je treba to izraziti kot kolektivno. To je tisto, za kar si vsi, Light Workerji ( Nosilci Svetlobe, op. prevajalke ) in Svetlobni vojščaki, prizadevate: vnesti Svetlobo v kolektivno zavest. Že tako dolgo jo sidrate. Zdaj je čas, da sprostite sidro in razširite Svetlobo; kamorkoli lahko, kolikor jo lahko. Vendar to storite le s tistimi, ki so na to pripravljeni. In ko boste pripravljeni nanjo, se bo skupaj z njo povzdignilo tudi vse življenje, vsa kolektivna zavest, vse življenje na tem planetu.

Toliko vsega se lahko veselite v tem trenutku. Toliko tega, da se lahko veselimo neglede na navidezne stiske, ki se zdaj pojavljajo. Pravimo, “navidezno”, pravimo “na videz”, ker je točno to. Negativno je samo če dovolite da je. Je pa tudi zelo pozitivno, če dovolite da je tako. Da, obstajajo tisti, ki so pogubljeni. A pogubljeni so bili že skozi mnoga, mnoga pretekla življenja. Tudi sami ste bili večkrat pogubljeni. To zdaj je samo še ena priložnost, da se zberete. In vse to je del večjega izraza Enosti. In če na to gledate tako, če čutite tako, potem boste dovolili, da ta izraz, ta zdajšnji verižni izraz steče po svoje in zažene svoj potek, potem ga tudi bo. In tudi zdaj, v teh trenutkih o katerih govorim, že poteka. Zdaj je čas, da se osvobodite okov, ki so vas tako dolgo zadrževali. Osvobodite se tega in postanite svobodni.
 
Sem KaRa. In vse to, kar se zdaj dogaja, se spet dogaja z razlogom in je del večjega načrta. Torej vedite, da ste del tega večjega načrta.
 
Naj bosta mir in ljubezen z vsemi vami.
 
 
 
One Who Serves / Tisti ki služi ( v nadaljevanju OWS ) (kanaliziral James McConnell)
 
Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum.
 
Lep pozdrav! OWS je tu. Shoshanna je tukaj. Pripravljeni smo nadaljevati s postopkom.
 
Sami nimamo nobenega sporočila, ker je bilo sporočilo vaše drage KaRa obilno. In pravimo ‘draga KaRa’, ker jo mnogi že poznate. Toliko vas že ima povezavo s plejadskimi odposlanci, ki zdaj delajo s tem planetom, z vsemi vami, da vam prinašajo novice, vam prinašajo nove, višje izraze ljubezni. In to je tisto, kar je ona in vsi tisti, ki sodelujejo z Zavezništvom tukaj na planetu. In vsi vi ste del tega zavezništva. Morda niste del neposredne operacije, ki se imenuje “Zavezništvo”, vendar ste vsi del nje kot tisti “ki stojite trdno na tleh”, kot ste že slišali.
 

Pripravljeni smo na vaša vprašanja. Imate vprašanja za Tistega ki služi in Shoshanno?
 
Gostja: Da. Imam nekaj vprašanj, ki so jih Jamesu poslali po elektronski pošti. Prvo prihaja od moškega, ki se sprašuje, ali drži da se bo COVID virus vrnil letos jeseni. Potem to opiše kot “apokaliptični čas” in ali bi lahko opredelili, kaj bi “apokaliptični” pomenil za nas.
 
OWS: Najprej da, opredelili bomo, kaj pomeni “apokaliptika” in ni tisto kar ste razumeli iz svoje svetopisemske razlage in podobno. Preprosto pomeni nekaj, kar se skriva, nekaj kar se pričenja razkrivati. Resnica, ki se razkriva. To je dejanska definicija apokalipse. To ni uničenje. To niso nesreče. Ni konec sveta in konec življenja kot ga poznate. To sploh ni tako. Je razkritje. Razkrivanje resnic vodi v velike spremembe. In od tu ta apokaliptična ideja. Vodeni ste ali ste usmerjeni k velikim spremembam, velikemu premiku zavesti. In s tem premikom zavesti se bo zdaj razkrilo vse, kar je bilo skritega, razumete? Vse bo razkrito. To je dejanska definicija.

Kar zadeva prvi del tega vprašanja o virusu COVID-19, to ni nekaj kar se bo nadaljevalo. Se bo vrnil? Mogoče. Ampak ne v dojemanju, kot ste ga poznali do sedaj. To je preprosto virus. Je preprosto nekaj, s čimer se človeštvo uči spoprijeti se, tako kot se je naučilo soočiti se z drugimi virusi, prehladi, virusi gripe, z vsem tem.

To kar se je zgodilo, se je zgodilo namensko, kot del Velikega načrta. “Zaupajte načrtu”, kot je rekel vaš Q. Kot so že mnogi sami rekli. Zaupajte načrtu. Ker je vse to del večjega univerzalnega načrta. Ne le načrta za Zemljo, ampak je to univerzalni načrt, ki je v teku. Shoshanna?
 
Shoshanna ( kanalizira jo JoAnna McConnell ):
 
O tem lahko delimo. Delili bomo.
 
Pri prvem delu, ki ga je zgovorno podal Tisti ki služi, bi vprašali sledeče: ko slišite izraz „apokalipsa“, nadomestite ta izraz z „razodetjem.“ To je odlično razkritje, ki ga je podal Tisti ki služi in to je resnični pomen te besede. Kar se je v vašem svetu zgodilo z ljudmi, ki so precej na temni strani, je povzročilo da ta beseda pomeni nekaj temnega, tako da ko jo slišite, ste programirani da verjamete da se zgodi nekaj zloveščega. To je program! Ko raziskujete, ugotovite da je beseda “apokalipsa” grška beseda. Izvira iz Grčije v grškem jeziku, kar pomeni razodetje. Torej, ko to slišite, morate besedo preprosto nadomestiti z „veliko razodetje“ ali „veliko razodevanje“.

Drugo je, da se znova nadaljuje odličen program, ki prepričuje človeštvo, da se bo v jesenskem letu 2020 zgodil še en pojav tega virusa, zato se zelo bojite! To vam močno vsiljujejo in je napačno! Razumeti morate, da gre za program tistih temnih ljudi, ki vas želijo prestrašiti.
 
V resnici velja za virus in prosili bi vas, da tudi sami raziščete to, da virus res nikoli ne mine. Živi med vami. Živi na vas. Živi v vas.
 
Edina možnost da vas virus napade je, če se vaš imunski sistem ne more boriti proti njemu. Tisto, kar vam bomo svetovali je, da vsak dan naredite vse da ste srečni, da ste veseli, da dvignete svojo vibracijo, vnesete svetlobo vase in nato osvetlite s svetlobo vse, kjerkoli že ste; da dvignete spoštovanje in hvaležnost za vse in vaš imunski sistem se bo odzival prijazno in nikoli ne boste zboleli, vidite. To je tisto, kar moramo deliti. Namaste.
 
OWS: Čudovito. So še kakšna vprašanja? 
Gostja: Hvala. Da, ta oseba ima drugo vprašanje glede mentorjev. Kdaj se bodo predstavili Nosilcem Svetlobe in kako naj bi prišli v naše življenje?

OWS: So že tu. Smo že tukaj. Zdaj smo že dolgo tukaj. Samo odprite oči in poglejte. Tukaj smo. Tukaj smo že bili. Dokler se ta proces povzdignjenja ne konča, ne gremo nikamor. Če nas želite videti, odprite tretje oko in že smo tam. Za marsikoga od vas smo le šepet ali rahel dotik na rami. Ko zaprosite, smo za vse vas. Shoshanna, je še kaj za dodati?
 
Shoshanna: Lahko delimo. To želimo podeliti vsem, ki si to želijo slišati. Največji mentor, ki ga imate, je vaš Višji Jaz. Ko ste enkrat odprti za to in si prisluhnete, vedno povezani, vendar vedno ne prisluhnete, je vaš Višji Jaz božansko vodilo, ki ga vsi iščete, vedno na voljo na vse načine.
 
Prav tako želimo povedati, da je mentorstvo v očeh opazovalca. Ko napredujete kot bitje, se bodo tisti, ki so vaši mentorji, prikazali v vašem prostoru, da vas poučujejo. Ponovno, to morate prepoznati. Kot je rekel Tisti ki služi, mentorji so vedno tu. So vsepovsod. Kot bitje morate mentorja pritegniti na podlagi svojega višjega vodenja in razumevanja. Namaste.
 

OWS: In dodajamo, če nas želite videti s svojimi fizičnimi očmi, povezanimi s tretjim očesom, morate dvigniti svojo vibracijo. Večkrat smo vam povedali: ne bomo se spuščali na vaše vibracije, razen v samo določenih okoliščinah; morate dvigniti svojo vibracijo, da pridete in se srečate z nami, da se srečate s svojim Višjim božanskim-Jazom in tako dalje, in tako dalje. Če nas želite videti, potem storite kar morate storiti, da ste zmožni to udejaniti.
 
In obljubimo vam, da boste v prihajajočih časih in tudi zdaj, če to storite, lahko bili v naši prisotnosti in bili fizično z nami. In mnogo jih dejansko je. To so storili v svojem sanjskem stanju, to so storili tudi v svojem meditativnem stanju, nekateri pa so to storili tudi v svojem fizičnem stanju prebujanja. V redu? Imate še kakšna vprašanja?
 
Gostja: Hvala. Da, tu je še ena elektronska pošta ženske, ki je povprašala o replikatorjih hrane. Kako bodo vsa hranila v replicirani hrani? Kako bodo vedeli, katera hranila nam lahko dajo?
 
OWS: Najprej, ne gre toliko za to kako, ampak da bo in je. Replikatorji, kot jih omenjate, ta tehnologija višje zavesti je na tej točki točno to. To je stvar višje zavesti. Bi z višjo zavestjo pomislili, da bi bile v tistih živilih take sestavine, ki bi vam škodile? Zagotovo ne. Če gre za višjo zavest, potem je točno to. In se črpa iz življenjske moči od vsepovsod: iz življenjske moči sonca, življenjske moči Zemlje, in vse to se združi. Hranila znotraj tega so toliko višja od tistih, ki jih sploh pričenjate imeti, ko uvajate svoja organska in vse to. Nič ni podobo temu kar boste imeli, saj sestavine prihajajo neposredno iz življenja samega. V redu? Shoshanna?

v Shoshanna: Temu ne dodajamo ničesar. To je popolno.
 
OWS: So še kakšna vprašanja?
 
Gost: Jaz ga imam.
 
OWSD: Da?
 
Gost: Lep pozdrav, Shoshanni in Tistemu ki služi. To je dvodelno vprašanje na isto temo. Bi nam prijazno razložili, kaj se dogaja v ozadju s Kitajsko? Kot vemo, imajo Kitajci svoj skrivni vesoljski program, kot ZDA. Imajo enako vrsto vesoljske flote kot mi. Je njihova naprednejša od naše? Ali sta enaki? In kaj se dogaja z njimi v Kitajskem morju z ameriškimi ladjami. In navidezno tudi ustrahujejo Japonsko na njihovi obali.
 
Shoshanna: Delili bomo.
 
OWS: Da. Shoshanna želi pričeti s tem. Da.
 
Gost: Da. Hvala vam.
 
Shoshanna: Dragi brat, z vami bi radi delili našo pogled na to. Lahko delimo?
 
Gost: Da, prosim.
 
Shoshanna: Kitajska država je večplastna, tako kot je večina držav. Obstajajo tisti, ki želijo dvigniti človeštvo in obstajajo tisti, ki ga želijo nadzirati. To je bitka med temo in svetlobo, ki poteka na vašem celotnem planetu. Na Kitajskem živi milijarde ljudi. Zdaj se bolje vidi, kaj počnejo, ker Svetloba sije skozi številne stvari, ki se danes dogajajo v vašem svetu. Povedali vam bomo, da tisti, ki so agresivni, ki delujejo da bi zmanjšali svoboščine človeštva, prihajajo iz sil teme. Na Kitajskem obstajajo tudi tisti, ki so Svetlobne sile. Želijo se dvigniti. Tako boste videli bitko, ki se tam odvija, kot se v večini držav odvija bitka med svetlobo in temno. Vidite, to je tisto, kar vam lahko pojasnimo in je značilno za dvojnost vašega planeta. Namaste.

OWS: Ob tem dodajamo, da Zavezništvo, kot ste ga razumeli, sestavljajo vse države sveta, ljudje iz vseh držav sveta. Obstaja veliko svetovno zavezništvo ali Zemeljska zveza. In zastopani so tudi tisti, ki so prišli iz zvezd, zlasti tisti ki so na ladjah iz Plejad,in povezani s tistimi na Zemlji. Torej gre za konglomeracijo milijonov in milijonov in milijonov dušnih bitij na tem planetu. Kitajska je torej le ena izmed teh, kot je Shoshanna čudovito predstavila oboje, temnih in svetlih sil.
 
Shoshanna: Želimo podati še en vidik, ki bi ga radi delili. Opravičujemo se zaradi motenja. Lahko delimo?
 
OWS: O, da, prosim.
 

Shoshanna: Skrivni vesoljski program, ki zanima vas in mnoge druge, je svetovni. Niso samo Kitajci. Je globalni. Kar pomeni, da se skrivni vesoljski program, ki ga vodijo Kitajci, izvaja tudi v ZDA; prav tako teče nemški; tako tudi ruski. Vsi skupaj sodelujejo v tem programu.
 
In ugotavljamo, da sta znotraj tajnega vesoljskega programa tudi svetloba in temota. Obstajajo tisti, ki želijo, da bi se v človeštvu in raziskovanju vesolja zgodilo veliko in obstajajo takšni, ki želijo v okviru istega programa nadzorovati človeštvo. Ko se vaša tridimenzijska zavest odreče dvojnosti ali se odpove svetlobi in temi in postane ena sama s sabo, v teh programih ne bo več izkušanja tolikšnega kaosa. Namaste.

Gost: Hvala.
 
OWS: Zelo dobro. Imate še kakšna vprašanja?
 
Gostja: Imam vprašanje.
 
OWS: Da?
 
Gostja: Prejšnji teden sem zastavila vprašanje in šlo je za moje otroštvo in zdravljenje. Toda prej, ko smo meditirali, sem dobila zaresen krč v zgornjem desnem delu hrbta, tako močan, da sem morala sredi meditacije vstati in se gibati. Zanima me je, ali ima kaj skupnega z vprašanjem, ki sem se ga pripravljala zastaviti in če je odgovor da, kako je to povezano?
 
OWS: Najprej bi rekli, zastavite svoje vprašanje, nato pa lahko ugotovimo, ali obstaja povezava ali ne. Vsekakor pa tisto, o čemer govorite kot o bolečini tam, ko počnete tovrstne meditacije in izkušate isto tudi v preprostih meditacijah, doživljate povezavo s svojo Kundalini energijo in dvig le-te. In dogaja se, ker se v tistem trenutku mora zgoditi. Ni se treba bati ali kaj podobnega. V resnici je ravno obratno. Čudovito je, ker se dogaja, tudi morda na nezavedni ravni in to je lahko v veliko pomoč, če je za to pravi trenutek. In zagotovo, ko izvajate te meditacije z vsemi navodili, ki jih tukaj prejmete in vsemi tistimi, ki pomagajo pri tem procesu, je to zelo varen in koristen postopek. V redu? In zdaj vaše vprašanje?
 
Gostja: To se je zgodilo v zadnjih tednih ob udeležbi tukaj, preden sem zastavila vprašanje o svojem otroštvu in ozdravitvi. Le nisem vedela, ali je to povezano z vprašanjem, ki sem ga prejšnji teden zastavila o zlorabi iz otroštva.
 
Shoshanna: Lahko delimo?
 
Gostja: Da, prosim.
 
Shoshanna: Mnoga bitja na tem planetu imajo ujeto energijo v svojih telesih. Ujeli so stres iz čustev, ki niso bila sproščena. Tako se poskušajo osvoboditi. Zato boste tu in tam čutili bolečino. Občutili boste glavobol. Občutili boste bolečine v križu. Občutili boste bolečino v vratu.
 
In to so večkrat ujeta čustva in ujeti stresi, ki jih lahko nadzirate na tri načine:


(1) Naredite veliko raztezkov. Če ne sodelujete v programu, kot sta joga ali raztezanje, teh napetosti ne boste mogli sprostiti na fizični ravni. Torej, to je eno.
(2) In miselno morate začeti videti drugačno zgodbo, ki se dogaja v vašem življenju in da se je vse, kar se je zgodilo v vašem otroštvu, zgodilo zaradi vašega izboljšanja, za vaš razvoj in to ste si izbrali. Izbrali ste si to pot. In kot bitje Svetlobe morate to prepoznati. In kot bitje, ki si želi višjo zavest, ste izbrali to pot. Sprejmite to brez stresa. Sprejmite jo, jo priznajte in ji bodite hvaležni. Vem, da je to težko, toda prosimo vas, da to storite.
(3) Tretja stvar je preoblikovati svoja čustva, čustva strahu, čustva kritike, čustva negativnosti katerekoli vrste. Na vsak način morate poskušati na zavestni ravni izbrati da jih boste nevtralizirali. Za to je potrebno delo! Zato se ne bojite nelagodja v telesu, saj vam preprosto razlaga, da imate ujetega nekaj stresa in ga morate sprostiti. Namaste.
 
OWS: Da. Tukaj gre zelo močno za odpustiti, pozabiti in se pomakniti naprej.
 
Shoshanna: In se raztezati.

OWS: Da. Zagotovo uporabite darila, ki jih imate, orodja ki jih imate, da olajšate te obremenitve in energijske blokade. In raztezanje, joga, borilne veščine, vse te vrste, meditacija; seveda, vse te stvari lahko pomagajo pri tem procesu.
 
Gostja: Hvala.
 
OWS: Bi bila še kakšna vprašanja?
 
Gostja: Ja, dragi. Tu imam dvodelno vprašanje. Od Ra sem prebrala Zakon enega. Ena stvar je, da se še naprej nanaša na gostoto četrte dimenzije. In slišim kako govorimo, da gremo v peto dimenzijo. Toda o čemer on govori, je četrta gostota. Resnično zveni kot peta dimenzija in “žetev” je naše povzdignjenje. To je bil del vprašanja, da se nekako razčisti med četrto gostoto in peto dimenzijo.
 
Drugi del pa je, da nam je bilo rečeno, in tudi povedali ste nam, da so naši Višji Jazi naš prihodnji Jaz iz šeste dimenzije ali pa se manifestirajo iz šeste dimenzije nazaj k nam. In to me preseneča, saj sem vedno mislila, da je moj Višji Jaz stvaritev, iz katere prihajam in sem mislila, da ‘vidik ustvarja vidik, ustvarja vidik z mojim Višjim Jazom in mojim Višjim Jazom.
 
Torej, to postavlja vprašanje ( zdaj sem zmedena zaradi drugega ). Kako se razvijamo, da postanemo bitja na Zemlji, če ne iz Višjega Jaza? Kako se to dogaja?

OWS: Kar lahko povemo v zvezi z drugim delom vašega vprašanja, lahko rečemo da obstaja mnogo nivojev Višjega Jaza. Kot pravite, veliko vidikov. In vsaka raven Višjega Jaza odloži drugo raven sebe, ki postane Višji Jaz naslednjega, ki je odložen in tako dalje. Torej je vse to del večje celote. Vse to je del večjega izraza, ki izvira iz Velikega kozmičnega vira tega vesolja.
 
Ne razumemo ravno natančno vašega vprašanja, da bi podali bolj neposreden odgovor. Vprašajte malo bolj natančno.
 

Gostja: No, če Višji Jaz odloži Višji Jaz, odloži Višji Jaz, kako se vrne naš Višji jaz, kot pravi zakon Enega iz šeste dimenzije, kot svoj prihodnji jaz – tako se zdi. Je to narobe? Je to napačno?
 
OWS: Ni toliko narobe ali napačno, ampak je nekaj, za kar vam zdaj ni treba skrbeti, ker boste razumeli, ko boste dvignili svojo vibracijo.
 
Če poskušate te vrste stvari razumeti v svojem tridimenzijskem izrazu zavesti, bo to zelo težko, saj prihajate iz tega miselnega okvira in tudi iz programiranja znotraj tega iluzornega izraza.

Torej, če to opustite in se le pustite, se bo vse izšlo, ko boste nadaljevali z višanjem svojega izraza. In ko se boste dvigali v vibraciji, potem bodo odgovori na to in vsa ostala vprašanja, ki jih imate, na tej ravni postali popolnoma razumljivi. Vidite? Če povzamem, poskušate razumeti nekaj, še preden se to sploh lahko razume. Za zdaj lahko prejmete le del informacij.

Shoshanna, morda nam lahko pojasnite kaj več?
 

Shoshanna: Glede tega lahko delimo svoj pogled na to. Smemo deliti?
 
Gostja: Da, prosim.
 
Shoshanna: Draga sestra, še enkrat ste postavili večplastno zapleteno vprašanje, za katerega ni enega odgovora. Obstajajo vidiki odgovorov in vidiki vašega vprašanja. Kar berete, je vidik bitja, znanega kot Skupina Ra, ki je podalo svoj pogled in izkušnje skozi kanal, skrajno modrost in večina ne more razumeti, kaj sploh govori. Torej vedite, je vidik. Resnica je večplastna in je v tem primeru poosebljena.
 
Kar vam bomo povedali o Višjem Jazu je, da je bitje ki ste, bitje ki so drugi, Višji jaz ki povezuje to bitje je Višji jaz, ki je nabral modrost in razumevanje, da imate kot bitje, ki ste, ali kdorkoli drug je, sposobnost razumevanja in sposobnost poseči po tem razumevanju.
 
Ko boste kopičili modrost in razumevanje ter dimenzijski dvig, oz. bomo rekli dimenzijsko širjenje, bo vaš trenutni Višji Jaz najverjetneje nadomestil drug. Kot bitje imate velik rodovnik in veliko vidikov vas lahko sodeluje kot vaš Višji Jaz.
 

Oseba, skozi katero govorimo, JoAnna, nas je prosila, Shoshanna, da sodelujemo z njo in trajalo je zelo dolgo, da je sploh ugotovila, kdo smo in da lahko skozi njo govorimo; naše razumevanje, modrost in naše nabiranje izkušenj je JoAnna izbrala zato, ker se najbolj ujemamo z njeno najvišjo vibracijo. Zapleteno je.
 
Lahko bi imeli petodimenzijski Višji Jaz. Lahko bi imeli šestodimenzijski Višji Jaz. Odvisno je od vaših dosežkov. To je odvisno od vaše zavesti.


Upamo da to pojasnjuje. Ali vam je to v pomoč?
 
Gostja: Da, da, pomaga. Kot že rečeno, gre samo za zelo zapleteno stvar. Torej lahko vidim, da imamo različne … ali nam lahko poveste kaj o četrti gostoti/ peti dimenzijski neskladnosti?

Shoshanna: Da. Poskušali bomo pojasniti svoj vidik. Gostota, o kateri govori Skupina Ra, opisuje značilnosti dimenzije. Gostota se nanaša na izkušnje in značilnosti, ki jih boste imeli znotraj te dimenzije. Dimenzija je konstrukt. Gostota so značilnosti in izkušnje, ki jih imate o tej dimenziji. To je tisto, kar moramo deliti. Namaste.
 
Gostja: V redu, torej če mislim da se potem četrta gostota dogaja v peti dimenziji, je potem to pravilno?
 
Shoshanna: Peta dimenzija ima skupne izkušnje in skupne značilnosti četrte dimenzije znotraj nje in še drugih, vidite?
 
Gostja: V redu. Hvala vam.
 
Shoshanna: Vam to deluje smiselno?
 
Gostja: Zelo zapleteno je, zelo zmedeno, a v redu. Poskušam se spoprijeti s tem in osvojiti. Cenim to.
 
Shoshanna: Namaste.
 
OWS: Zelo dobro. In čudovita razlaga, Shoshanna. Čudovit vidik.
 
Shoshanna: Bi bilo še kakšno vprašanje? Sprejmemo še eno vprašanje, nato pa bomo morali zapreti kanal.

Gost: Zanima me sledeče, v zadnjem času veliko virov, ki sem jih prebral, razkriva informacije o žarkih, ki delujejo za nas ali mi z njimi in me zanima, ali bi mi lahko povedali, na kateri barvni žarek bi se moral osredotočiti, ali katerega mojstra katerega od teh žarkov bi moral prositi za vodenje?
 
OWS: Tega vam ne moremo odgovoriti na osebni ravni. To je nekaj, za kar se morate poglobiti vase in vprašati v sebi za odgovor. In prišel bo. Potem boste vedeli, s katerimi vodniki, ki so z vami in delajo z vami, se povezati in za žarek, s katerim so povezani. Govorimo o žarku zavesti.
 
Gost: V redu. Hvala vam.
 
Shoshanna: Lahko delimo.
 
Gost: V redu.
 
Shoshanna: Smemo deliti svoj pogled na to?
 
Gost: Da, gospa.
 
Shoshanna: Dragi brat, v vaših mislih zaznavamo, da ste že izbrali žarek. Da vas privlači določeni žarek zavesti ali določena barva. To vas že privlači. Ali to drži?
 
Gost: Res je.
 
Shoshanna: Torej, držite se tega. Ker vas vaša Višja zavest vodi v to smer. Ne moremo podati dokončnega stališča, kot vidite, vi ga lahko. Pojdite, sledite smeri, ki ste jo prejeli. Namaste.
 
Gost: Hvala.
 
OWS: Zelo dobro. Zdaj moramo sprostiti kanal. Imate kaj, Shoshanna, kar bi radi delili za konec?
 
Shoshanna: Nimamo točno določenega sporočila, vendar bomo prosili, da vsi ki si želite dvigniti vibracijo, poiščete nevtralnost v vsem, poiščite ničelno točko, poiščite nevtralnost, ničelno točko v svojem srcu in pustite svojemu srcu da vas vodi, ne svojim možganom. Namaste.
 
OWS: Zelo dobro.

In zaključimo s sledečim: že nekaj časa poslušate, da ste v viharju, ste v očesu viharja in da ostanite mirni znotraj tega očesa. In večinoma vas večina je.
 
In zdaj vam bi rekli, da prihajate ven iz tega očesa. Podajate se na drugo stran, kjer bo nevihta divjala še naprej. Ne v smislu, da to razumete kot nekaj negativnega, nekaj katastrofalnega – sploh ne. Izšli boste iz tega in bolje razumeli, kaj vas je zadrževalo. Razkritja, ki prihajajo. To je tisto, v kar boste vstopili.
 
V mnogih pogledih si boste morali še naprej pripenjati varnostni pas, ker bi to lahko postala nekoliko skalnata pot; tudi za tiste med vami, ki verjamete, da že imate nekaj informacij in vedenja in da ste že prebujeni. No, niste se še popolnoma prebudili. To je vse, kar lahko rečemo ta hip.
Šanti. Mir z vami. Bodite tisti.

Leave a Reply