2020.04.19 – STARODAVNA PREBUJENJA – PRIPRAVA NA SPREMEMBO

( St. Germain, OWS, Shoshanna )

TO JE VELIČASTNO PREBUJENJE

 
Mojstra Saint Germaina in One Who Serves je kanaliziral James McConnell

Shoshanna ( Joannin Višji jaz )

 
Ta sporočila so bila dana med nedeljskim konferenčnim klicem Ancient Awakenings v Paysonu, AZ, 19. aprila 2020. (Članek je mogoče v celoti reproducirati, če sta avtorstvo in avtorska spletna stran jasno navedena)

Če se želite pridružiti Starodavnim prebujenjem in sodelovati v naših nedeljskih klicih, pojdite na našo spletno stran Meetup (www.meetup.com/ancient-awakenings) in se tam pridružite.

 
SAINT GERMAIN ( kanalizira ga James McConnell )

Sem Saint Germain. Tu sem, da vas še enkrat popeljem na tiste višje ravni sebe, v višja znanja o tem, kdo ste. Mnogi od vas postajate bolj prebujeni, da se zavedate, da je vse okoli vas še vedno le iluzija.

Ko ste pred leti prvič slišali za ta izraz da je vse to iluzija, da gre za iluzijo tretje dimenzije, ste se mnogi vprašali, “Kaj je to pomenilo?” Kako je to lahko iluzija, ker je tako resnična. Toda vendar zdaj vse bolj in bolj pričenjate razumeti, kaj smo mislili s tem. Kako je bila to iluzija.

In da je iluzija, se je ustvarila. In kdo so ustvarjalci, to ste vi sami. Vsi ustvarjate to iluzijo. In tako kot ustvarjate to iluzijo, to tridimenzionalno iluzijo, lahko zdaj tudi sami ustvarite novo stvarnost zase, brez iluzije o programiranju. Pri mnogih od vas je idej o programiranju čedalje manj. Programiranju ne podlegate toliko kot nekoč. Tudi v vašem pogovoru prej smo slišali, da ne dopuščate propagande programa, ki je bil uveden po vsem planetu, da ne padate v past.

Toda če pomislite na veliko let nazaj, če bi se zgodilo isto, koliko vas bi zapadlo? Tako kot mnogi od vas – večina vas je zapadla v iluzijo 11. septembra.

Vendar to ni več tako. Ker ste se zdaj prebudili ali ste popolnoma v procesu prebujanja. In življenje za vas ni posel kot običajno. Poglejte, kako zdaj vsi po vašem planetu govorijo: “Dovolj!” in “Dovolj je dovolj!” Ne dovolijo si več biti programirani ali nadaljevanja programiranja. Da, zagotovo jih je nekaj in morda celo večina, ki to še dopuščajo. A to je proces prebujenja.

To je “veliko prebujenje“. In kar se dogaja zdaj, ko se zdi, da je nevihta povsod okoli vas, ta nevihta se razpršuje. Ker jo Svetloba zmanjšuje.


Če bi temi dovolili biti tukaj, če bi njihovemu načrtu, njihovemu programu omogočili, da je bil v celoti uveden, kot so želeli (seveda, kot vi to imenujete kabala, sile teme), če bi jim dovolili nadaljevati s tem, potem bi človeštvo, kot ga poznate, tu prenehalo obstajati. Toda zaradi vas in zaradi mnogih, ki sodelujejo z vami, ki delujejo v Svetlobi, delujejo znotraj višjih vibracij, da spremenijo zgodbo, da spremenijo program in iluzijo in da ustvarijo novo resničnost, po kateri mnogi, vse več mnogih zdaj hrepeni.

Ne vidite globine programa, kaj bi lahko bilo. Tega ne vidite, ker si tega na nivoju kolektivnega niste dovolili. Dvignili ste se in rekli, kot je James povedal prej: „Ne bomo šli tiho v noč. Brez boja ne bomo odnehali. ” Te besede bodo za vedno odmevale skozi človeško zavesti. Kajti kot ena velika povezava zavesti se dvigujete in pravite: »Dovolj! Končali smo! Igre je konec!” Mnogi od vas pravijo: “Ne igramo več te igre in čas je.”

Sedaj je čas, da ustvarite to novo resničnost, da ste del nje, tiste, ki smo ji vsi priča.

Nova resničnost, Nova zlata doba, ki ste ji bili vsi priča pred več tisoč leti, ko ste načrtovali vstop v to evolucijo. Videli ste začetek in konec. Enostavno niste vedeli, kakšne težave so bile na poti, kako težko bo potovanje. Ampak vendar, zdaj ste tukaj, toliko življenj kasneje. Tukaj, na ciljni črti, na vrhuncu, tik preden finalna trobenta zatrobi svojo pesem.

Sem Saint Germain. Mnogo več se bo razkrilo v več pogledih, na več načinov. Od nekaterih, ki vas ne bodo presenetili. Nekateri, ki bodo celo tiste od vas, najbolj povezane s Svetlobo, presenetili. Mnogi od vas ne poznate globine, kako globoko tema v resnici gre. Ali kot je rečeno v filmu (“Matrica”), “kako globoka je v resnici zajčja luknja.”

Naj bosta moj mir in ljubezen z vsemi vami. In naj vas Vijolični plamen še naprej zadržuje v objemu in še naprej izgoreva, čisti, tako kot to počne za marsikoga med vami, ko se sprašujete, kaj se dogaja z mojim telesom, bolečinami, s čiščenjem, ki se zdaj dogaja. Vse skupaj se dogaja kot del tega procesa povzdignjenja ( vstajenja, op. prevajalke ). Zato bodite veseli in vedite, da je vse skupaj orkestrirano, in še naprej zaupajte Načrtu.

 

ONE WHO SERVES / TISTI KI SLUŽI ( v nadaljevanju OWS, op. prevajalke )

(kanalizira ga James McConnell)

 
Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Lepo vas pozdravljam! Tisti ki služi je z vami. Ne vemo, ali bo Shoshanna z nami. Je tukaj?

JoAnna: Ne.

 
OWS: Zelo dobro. Potem gremo sami naprej. V redu?

Tukaj nimamo neposrednih sporočil, vendar bomo odgovarjali na vaša vprašanja, če jih imate. Imate kakšna vprašanja?

Gostja: Imam vprašanje.

OWS: Da?

Gostja: Nekdo je pred kratkim postavil vprašanje o otrocih, ki so bili rešeni in jih zdravijo zaradi travm in da so deležni zdravljenja z novimi tehnologijami za hitro celjenje čustvenih ran. Ko sem to prebrala, sem začutila, da ogromen naboj energije prihaja od zgoraj navzdol v moje telo in sem zajokala. Stara sem skoraj 60 let in sem delala na ogromnem zdravljenju svojega notranjega otroka, meditiram in imam dobre rezultate, vendar še vedno trpim zaradi nizke lastne vrednosti. Ni tako hudo kot nekoč, ampak bila sem ena tistih hudo zlorabljenih otrok, ko sem bila majhna. Moje notranje bitje mi pravi, da je moj pogum legendaren, vendar sem naveličana občutka biti ves čas trdna, ko prehajam skozi ta boj.

Moje vprašanje je torej, ali so te tehnologije, ki živimo s hudimi otroškimi zlorabami, na voljo tudi nam in kako naj si lahko dovolimo sprejeti več?

 
OWS: Tehnologije, o katerih govorite, so zagotovo na voljo, vendar javno v tem trenutku niso na voljo. Tu so jih zadržali, skrivali, skrivali programe, če hočete, veliko kategorizirali. Torej, če bi vprašali celo določene v vladi ali znotraj vaših tajnih vladnih agencij in podobnih take narave, nekateri sploh ne bi vedeli, o čem zdaj govorimo. Nekateri bi. Toda mnogi ne bi prav zaradi te kategorizacije, ki se je zgodila.

Vendar je znano in čedalje bolj znano je, da te tehnologije obstajajo. Na voljo so ali bodo na voljo v ne preveč oddaljeni prihodnosti, kot smo ugotovili. Ker se jih čedalje več zaveda tega in tukaj se ne more več prikrivati. Ne morejo zadrževati naraščajočih voda. Jez poči. In ko jez še naprej popušča, seveda rečeno v prispodobi, potem resnica vse bolj prihaja na plan. Ko vode tečejo skozi jez, je to resnica. In številne resnice, ki prihajajo skozi.

In tehnologije, o katerih govorite, so del teh resnic, ki so bile človeštvu prikrite. Le nekaj si jih lahko privoščite, ker bi se vam ta hip zdele kot znanstveno-fantastične tehnologije, toda tistim, ki jih že uporabljajo nekaj časa, zagotovo niso znanstvena fantastika, zanje je to znanost. In že večkrat smo rekli, da so vse vaše čarovnije in stvari te narave ter čudeži in tiste stvari, ki so se zgodile v preteklosti, preprosto znanost na višji ravni, višji ravni zavesti, višji vibracijski ravni. In ko se še naprej gibljete v teh višjih vibracijah, se boste lahko povezali s temi novimi tehnologijami, ko bodo na voljo. V redu? Ali razumete to?

Gostja: Da.

OWS: Zelo dobro.

Gostja: Hvala.

 

SHOSHANNA: ( kanalizira jo JoAnna McConnell ):

Želimo deliti.

OWS: Oh, tu imamo Shoshanno! Vstopila je v stavbo! Ja! Zelo dobro.

Shoshanna: Želimo deliti z vami, draga sestra. Lahko delimo?

Gostja: Da, prosim.

Shoshanna: Draga naša sestra, lahko vidimo vašo preteklost v tem življenju in lahko vidimo pogum, ki ste ga privabili za reševanje teh vprašanj, ki ste si jih zadali izkusiti.

Čas je, da na te izkušnje pogledamo z drugega zornega kota. In to je vedno težko za tiste, ki so jih tragično prizadeli prav oni, katerim so zaupali.

To je zato škodilo njihovim zmožnostim zaupanja in njihovi sposobnosti, da priznajo tiste, ki so jih prizadeli, tiste ki so bili poklicani, da to storijo za izkušnjo, ki so si jo želeli imeti na višjih ravneh.

To nam gre težko iz ust. Toda na tem mestu moramo reči, da ko priznate da je vaša starost skoraj 60 v zemeljskih letih, pravite: “Zdaj je čas, da vse to sprostim”. Čas je, da vse to sprostim. In ko rečete: “O, nimam lastne vrednosti, ki bi si jo želela imeti”, to je bila vaša zgodba in to je vaše čustveno telo, ki vam govori, “To moram zdaj opustiti. “

Torej morate začeti gledati na te izkušnje iz povsem drugega vidika, iz stališča kot da ste gledalec in ne iz tistega, ki ste ga doživeli. Ker je to novo stališče, vidite in lahko te izkušnje preučite kot nekaj, kar vas je pripeljalo do tega, kar ste danes in ste hvaležni zanje. Ker so vas naredile to, kar ste danes. Prebudile so vas. In prebudile so vas do drugih, kot lahko opazite.

Vse to ste si priredili sami, saj sta vaš Višji Jaz in vaš Človeški Jaz zasnovala to za vaše trenutno življenje. Če bi se lahko postavili v nevtralen položaj in na te stvari gledali iz nevtralnega vidika, da bi jih le gledali in ne doživljali, bi jih videli v drugačni luči. Se vam zdi to smiselno, draga sestra?

Gostja: Da, na nek način. Ker mi je res všeč, kdo sem. In vem, da ne bi bila ta oseba, če ne bi šla skozi vse, kar sem doživela.

Shoshanna: In videti morate, da ste to, skozi kar ste šli, zasnovali vi sami. Razumete to?

Gostja: Da. O tem pogledu na to sem že nekaj brala. Bom nadaljevala.

Shoshanna: Poznamo vas, draga sestra. In poznamo vaše srce. In poznamo vaše sočutje. In te stvari ne bi razvile tega srca, ki ga imate, in tega sočutja, ki ga imate do drugih, če tega sami ne bi izkusili. Tako deluje ta dimenzija, vidite.

Upamo, da smo na nek način pomagali. Namaste.

Gostja: Da. Hvala vam.

OWS: Zelo dobro. So tu še kakšna vprašanja?

Gostja: Da, dragi. Imam nekaj vprašanj, vendar bom začel z enim, vi pa me lahko obvestite, če bo čas še za kakšno. Bral sem Zakon Enega in tudi gledal videoposnetke, kot jih vedno gledam od raznih ljudi in zdi se, da temna bitja, ki prihajajo na naš planet (tista, ki se trudijo nas nadzirati in karkoli drugega podobnega ), so bila tudi iz pete ali šeste dimenzije. In potem sem v videoposnetku videl tudi, da govorijo o tem, kako gre astralna raven vse do, mislim, osme dimenzije ali nekaj podobnega. Mislim, da kar slišim je, da obstajajo posamezniki, ki delajo temne stvari, izhajajo iz teh zgornjih dimenzij, zaradi česar sem nekako zmeden. Ker sem mislil, da ko dvigujemo svojo vibracijo na različne frekvence ljubezni, veselja, svetlobe, miru, blaženosti in vse to, je to tisto, zaradi česar prehajamo na naslednjo dimenzijo. Kako so lahko bitja, ki delajo temna dejanja, bitja na visokih dimenzijah? To poskušam ugotoviti. Mi lahko poveste kaj o tem?

OWS: Kar lahko povemo je, da gre za zavest. Zavest. In zavest je na vsaki dimenziji. In zavest je lahko zmanipulirana, lahko rečemo, na različne načine, tudi v drugih dimenzijah.

To, o čemer govorite je, da večkrat slišite, ko se premikate med vibracijami z vibracijsko frekvenco navzgor v višjo četrto in peto dimenzijo in še dlje, da bodo vse vaše težave, vsa vaša dvojnost in vse prenehali obstajati. No, to ni povsem natančno. Še vedno bo tam, a ne boste osredotočeni na to, ker za vas ne bo imelo več takega pomena, kot ga ima tu, v tej dimenzijski frekvenci.

Torej v tistih višjih dimenzijah gre spet za zavest. Torej tisti, ki se osredotočijo na to, bodo potem imeli dvojnost, tisti občutek za to in je lahko tam ta razlika na osnovi dobrega in zla, kot razmišljate tukaj, vidite?

Vemo da je težko priti do popolnega razumevanja, saj tridimenzijska zavest smisla tega ne more povsem razumeti. Vendar gre za zavest in kje je nekdo v zavesti v danem trenutku. Torej, obstajajo bitja v tistih višjih dimenzijah, ki bi imela občutek teme ali več tistega kar tam pričakujete.

To je zelo težko razložiti.

Shoshanna: Delili bomo.

OWS: Shoshanna bo morda lahko to pojasnila na bolj razumljiv način.

Shoshanna: Z vami bomo delili naš pogled, draga sestra, ali lahko delimo?

Gostja: Da, prosim.

Shoshanna: Vsaka dimenzija, ki jo bitja prečkajo v svoji duši in razvoju rasti, ima cilje za to dušo doseči ravni zavesti, ki naj bi jo dosegla, da bi se ta duša lahko ponovno pridružila izvoru ob največji možni svetlobi v vesolju in čez. Torej, s tem rečeno, navedimo primer pete dimenzije.

Cilj pete dimenzije je razumeti, da si lahko duše ogledajo vse poti in vsa dejanja ter vse izkušnje z velikim občutkom nevtralnosti in sočutja ter razumejo in vidijo, kam mora ta duša iti, da doseže svojo naslednjo stopnjo rasti. To počnejo 5-D bitja. Popolnoma se predajajo nevtralnosti in razumevanju za vse na svoji določeni poti. Vidite, tu ni nobene sodbe. To je tisto, kar smo dosegli.

Torej, kot rečeno, bodo petodimenzijska bitja občasno poklicala drugo bitje, ki mu pravite ‘temno bitje’, da jim pomagajo na njihovi poti priti do razumevanja, kako lahko še rastejo. Saj vidite, za rast morate videti nasprotno, da nekaj raste v zavesti. Zato kličejo ta bitja, da se jim pridružijo, da jim pomagajo pri rasti njihove duše. Zato jih boste našli v vseh dimenzijah. Je to smiselno, draga sestra?

Gostja: Da, mislim da je. Hvala vam. Cenim to.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Zelo dobro. Imate tukaj še kakšna vprašanja?

Gost: Da, imam vprašanje. Me slišite?

OWS: Da.

Gostja: V redu. Danes mi je prišla na misel svetopisemska prerokba in nisem več tako dobro seznanjena s Svetim pismom. Gre za angele, ki igrajo sedem trobent. Nejasno se spominjam, ali je teh sedem trobent igralo. In zdi se mi da ko bo odigrana sedma, bo prišlo nekaj, ali nekaj čudovitega ali velikega, ali spremembe, ali kar koli že. Je ta sedma trobenta že zaigrala? In potem sem samo pomislila: je [predsednik] Trump sedma ‘strumpet?’ ( trumpet = trobenta, op. prevajalke )


OWS: Povedali vam bomo, da ste tukaj na pravi poti, če razumete izraze “trobenta” v smislu vibracij. Kaj so pesem ali glasba ali zvok kot vibracija in to naj bi izhajalo iz te trobente, kot pravite, tukaj.

A pravite tudi, da je tu povezava s predsednikom, predsednikom Trumpom, in ime ki se tukaj uporablja, ni bilo uporabljeno po naključju, ko se je ta pojavil. V redu? To lahko rečemo na tem mestu. Ne morem dati preveč informacij in zagotovo ne kdaj v zvezi z datumom ali kaj podobnega. Ampak vedite, to je zdaj v procesu. In sedma trobenta, kot pravite, naj bi zaigrala. V redu?

Gostja: Oh! Da. Čudovito, hvala.

Shoshanna: Delili bomo.

OWS: Da.

Shoshanna: Delili bomo. Ali lahko delimo svoj pogled na to?

Gostja: Prosim, draga.

Shoshanna: Draga sestra, ta odlomek, o katerem govorite, je analogija. Na to ne gre gledati dobesedno. Toda iz tega odlomka lahko sklepate, da je trobenta način, da naznanite novo stvar ali napovedujete velik dogodek. Trobente se na ta način uporabljajo že stoletja. Trobento ali več njih se uporabi, ko kralji zakorakajo na pot. Vidite? Ko kralj stopa proti mestu, trobente zaigrajo.

Torej, kar je sedem trobent, je to sedem trobent, vidite. Prva prinaša vrsto lastnosti človeštva in duš, da se premaknejo naprej in izkušajo, tako da lahko dosežejo naslednjo stopnjo, vidite.

Sedma trobenta je duhovna trobenta. Sedem je število Duhovnosti. In ko je napovedana ali ko sedma trobenta igra, naznanja da je stopnja zavesti dosegla resnično duhovnost, resnično povezanost z Virom. V to smer greste vi in ​​človeštvo. In ta, imenovan “Trump”, je “Veliki združevalec” in bo ta dogodek prinesel na ta svet. Namaste.

OWS: In dodajamo tudi, da tukaj obstaja tudi povezava s kundalini energijo in naraščanjem te kundalini energije. In kam se dviga? Dviga se do kronske čakre, ki je vaša sedma čakra. In ko se je dvignila do kronske čakre, pride do razsvetljenja. In razsvetljenje je vaše povzdignjenje ( vstajenje, op. prevajalke ).

Gostja: Da. Čudovito. Hvala vam.
 
OWS: Ali imate še kakšna vprašanja?
 
Gost: Želim zastaviti vprašanje.
 
OWS: Da.

Gost: Pred nekaj dnevi sem obiskal park, v katerem sem pustil kristal. Tisti kristal sem pustil v tem park že dolgo nazaj. Ker name kristali vplivajo zelo močno, jih ne hranim več v svoji hiši. Tako sem pustil tisti kristal v tem parku. In sem šel tja. Počutil sem se vodenega, da sem šel tja. Torej, bil sem približno 40 metrov stran od kristala v tistem parku. Tam sem ostal morda dve minuti, nato pa sem začutil potrebo po odhodu.
 
Kar se je v meni sprožilo, sem se občutil kot ogromne valove energije, ki so tekli skozme. Pravzaprav zdaj že približno tri do štiri dni doživljam te ogromne valove energije, ki so resnično zelo premočni in imam težave ostati priseben in vse to; vse zaradi tega ker sem šel v tisti park, kjer je bil odložen ta kristal.
 
Tako sem bil le na kratko, zelo kratek čas v bližini kristala in v meni je sprožil eksplozivno energijo. Tudi zvoki so bili popačeni. Imel sem vse vrste norih učinkov. Molil sem in molil, da bi lahko ostal v svetlobi in ljubezni. Molil sem k vsem bitjem, ki jih poznam, da ne bi škodoval sebi, da ostanem zdrav, da bom z ljudmi ravnal z ljubeznijo in svetlobo. Ker sem imel nore učinke, v sebi toliko energije, da je moje oko spreminjalo obliko, velikost mojega telesa je spreminjala obliko, moji energijski centri so spreminjali obliko in velikost. Toliko energije je bilo, da sem se počutil, kot da umiram in počutil sem se tako prestrašenega, in počutil sem se da bi lahko znorel.
 
In tako je to trajalo približno tri do štiri dni. In še danes sem začutil par valov in to je nekoliko primerljivo z izkušnjo ayawaske, kot s slabo izkušnjo ayawaske, ker sem to izkusil tudi v preteklosti. Lahko se primerja s tem.
 
Ne razumem pa, zakaj se je to zgodilo, kot sem to storil, šel sem v ta park, kjer sem imel en kristal, ki sem ga že zdavnaj odložil tam in je sprožil to noro, noro potovanje v zadnjih nekaj dneh, in rad bi vedel, kaj je smisel tega.
 
OWS: Kar doživljate, dragi moj prijatelj, je da doživljate povezavo s svojo kundalini energijo. In kundalini energija se je lahko spontano dvigovala, lahko bi tako rekli. In zelo močna je, kadar nanjo niste pripravljeni ali ko tega ne pričakujete. Saj ne da na to niste pripravljeni. Na to ste pripravljeni, kot smo ugotovili. Ampak tega niste pričakovali, zato se je pri tem v vas naselil občutek strahu.
 
Ampak tega je še več. Je vaša povezava s kristalnimi strukturami planeta. Ne samo s tem enim kristalom, temveč imate povezavo s kristalno zavestjo, bomo rekli. S kristalno zavestjo globoko znotraj planeta, pa tudi z vsemi kristalnimi povezavami okoli planeta, s kristalno mrežo zavesti. S tem ste zelo povezani. In to izhaja iz vaših davnih povezav s sistemom; bomo rekli, daleč, daleč. In to je nekaj, kar se v vas spet prerodi (ali bolje rečeno), v vas pomladi.
 
Tako boste tu še naprej prihajalo do spontanih dvigov kundalini energije, vendar ne do te mere, da za vas to predstavlja kakršnokoli nevarnost, razen če ne verjamete v to in dovolite strahu, da vas zaobjame v zvezi s tem. Torej bi rekli: ne bojte se. Glede tega bodite nevtralni. Naj bo to kar je in vedite, da je pravzaprav to nekaj čudovitega. Shoshanna?
 
Shoshanna: Lahko delimo.
 
Gost: Da.
 
Shoshanna: Dragi brat, radi bi vam zastavili vprašanje. Smemo vprašati?
 
Gost: Da.
 
Shoshanna: Kaj ste storili med to izkušnjo, da ste uravnotežili svoje telo?
 
Gost: Trudil sem se ostati v naravi, prizemljen. In poskusil sem piti vodo, vendar sem imel občutek, kot da je ne morem spiti veliko. Zdela se mi je zelo težka, zato sem spil le par kapljic naenkrat. In potem sem ostal v postelji in se poskusil prebiti skozi to.
 
Shoshanna: Dosegli ste nasičenost. Imate avro, ki absorbira magnetne odzive, ki jih kristali oddajajo in vi ste jih absorbirali. Torej morate s pomočjo prizemljitve ponovno uravnotežiti svoje telo.

Predlagali bomo dvoje. Če to ponovno doživite na fizični ravni, morate ostati nekaj ur v magnezijevi kopeli. Ali poznate magnezijeve soli?
 
Gost: Ah ne, ne. Ne poznam, ne.
 
Shoshanna: Vemo, da ste iz druge države in ne vemo, ali je to na voljo pri vas, toda ali poznate stvar, imenovano “Epsomova sol?”
 
Gost: Da, zveni mi znano, da.
 
Shoshanna: Ne vemo, katere trgovine imate. Imate drogerije?
 
Gost: Da. Mislim, da bi to lahko našel. Da.
 
Shoshanna: Epsomova sol je prizemljitvena sol. Če torej potopite svoje telo v toplo vodo, v katero ste dodali Epsomovo sol, boste začeli sproščati tisto magnetno energijo, ki se je nabrala po telesu in boste doživeli ponovno ravnotežje.
Predlagamo tudi, da v prostor, kjer živite, pod vrata posujete kristalno sol. Imate dvoje vrat?
 
Gost: Da, dvoje. Da.
 
Shoshanna: Kristalne soli, kot sta himalajska ali kristalna sol, morate posuti pod svoja vrata, na obeh vratih, kar bo absorbiralo energijo.
 
Gost: Hvala. Čudovito.
 
Shoshanna: To vam bo pomagalo uravnotežiti telo. Prosimo vas da storite to zase in boste to izkušnjo izjemno zmanjšali. Namaste.
 
Gost: Neverjetno. Hvala vam. To bom storil. Čudovito. Hvala obema.
 
Shoshanna: Da.
 
OWS: Zelo dobro. Ima kdo še kakšno vprašanje? Vzamemo eno, morda še dvoje in nato sprostimo kanal. Še kaj?
 
Gostja: No, če nihče ne vskoči, no, lahko zastavim še eno vprašanje?
 
OWS: Da. Vedeli smo, da boš.
 
Gostja: (smeh) Trudim se biti vljudna. OK, to izkušnjo sem imela, ko mi je nekaj prišlo iz želodca, kar je bilo videti kot tujek. Mi lahko podate kakšno informacijo, če je bil to vsadek ali kaj drugega tujega in če še vedno obstajajo tujki, da mi uhajajo iz želodca in ali zaradi tega obolevam?
 
OWS: Kar bi si želeli je da razmislite, da se ne predate strahu pred tem, pred vsadki in vsemi temi stvarmi. Ampak da pomislite na to, da se z energijo, ko prihaja, čistite. Da se ti procesi ustvarjajo znotraj tistih, ki so dovzetni za to v smislu šibkega želodca ali pritegovanja nase preveč energije drugih; v smislu biti empatičen do drugih in občutiti njihovo bolečino in podobno in to prevzemati nase. In če ste vi tisti, ki to počne, za kar verjamemo da ste, potem boste tovrstne stvari še naprej doživljali, dokler jih ne boste več potrebovali, dokler jih ne bo več, dokler se skozi vse to ne boste dovolj očistili. In vi ste že ena njih, ki gre že nekaj časa skozi to. Ampak zaključilo se bo, ko boste popolnoma izčistili vse, ko boste očistili vse te negativne energije, vidite?
 
Mnogi bodo izkusili tovrstne stvari, vendar ne nujno na enak način. Ni treba iti skozi to na tak način.. Obstajajo načini, kako očistiti energijo zgolj tako, da se zavedate da to počnete, in verjamete da to počnete.
 
Toda ne ujemite se v te zamisli o vsadkih. Ne rečem da jih ni. Ne želimo da vi, tisti od vas, s katerimi sodelujemo in se vam pri tem pomagamo pripraviti, ne želimo, da se začnete osredotočati na te vrste stvari, da je nekaj, kar je znotraj vas, vsajeno, tudi če je morda tako. Ko boste napredovali, bo prišlo na plan, ali bo prišlo na plan naravno. V redu? Shoshanna?
 
Shoshanna: Lahko delimo. Lahko delimo?
 
Gostja: Da, prosim.
 
Shoshanna: Draga sestra, energijo absorbirate skozi črevesje. To počne tudi naš človeški jaz, JoAnna. Ima enaka vprašanja. Ima zelo občutljivo črevesje, ker se zelo zaveda, kaj čutijo drugi ljudje. Čutiš čustva drugih ljudi in posledično absorbiraš njihovo energijo.
 
Glede na to, skozi z JoAnno smo prej tudi slišali, da imate težave pri odločitvah, kaj jesti. Lahko vam ponudimo nekaj kazalcev, ki bodo absorbirali energijo zaužite hrane v črevesju in pomagali vašemu prebavnemu procesu, da bo vaše telo umirjeno. Smemo ponuditi nekaj predlogov?
 
Gostja: Da, vsekakor.
 
Shoshanna: Ali vam je všeč leča?
 
Gostja: Da. Kljub temu da nisem čutila, da bi lahko ostala v meni. Lahko poskusim še enkrat.
 
Shoshanna: V redu. Osebo, poznano kot Claudia, lahko vprašate za recept za juho iz leče, ki absorbira strupe in kovine iz telesa. In to je tisto, kar v tem trenutku potrebujete. To lečino juho lahko uživate v majhnih količinah. Ni vam treba zaužiti velikih količin. Morate pa pričeti s postopkom razstrupljanja z naravno hrano.
 

Predlagali vam bomo tudi da parite vso zelenjavo. Ne jejte ničesar surovega. Morate pariti, ker je vaš prebavni sistem zelo občutljiv in zahteva nekaj predhodno obdelane hrane. Torej morate pariti zelenjavo.
 
Vidimo oranžno in zeleno, ki sta pogosti, ki bi ju lahko jedli. Špinačo bi parili in oranžno bi parili, da bi šli skupaj. Lahko vzamete yam ( gomolj, podoben sladkemu krompirju, op. prevajalke ) ali korenček in te stvari bodo pomirile in alkalizirale vaš prebavni sistem.
 
In morate jesti šestkrat na dan v majhnih količinah. Ne morete prebaviti velikih količin hrane, čeprav ste morda poskusili. Ne morete. Vidite?
 
Gostja: Da, prav. Da.
 
Shoshanna: In ker ste poskušali zaužiti več, kot lahko predeluje vaš prebavni sistem, se boste očistili, vidite. Se vam zdi to smiselno?
 
Gostja: Da, da. Ker jem samo dvakrat na dan, potem pa je verjetno to več, kot zmorem, zdaj ko to govorite. Da. V redu.
 
Shoshanna: Vsake dve do tri ure morate jesti, zelo majhne količine. Svojo zelenjavo morate pariti in uporabljati lečo. Namaste.
 
Gostja: V redu. V redu, Claudia, uradno zahtevam recept! Mora pa biti blag za moj želodec. Hvala draga. Ok, najlepša hvala!
 
Shoshanna: Namaste.
 
OWS: Zelo dobro. Potem bomo za zdaj to dokončali.
 
Preden gremo naprej z vprašanjem, pa bomo odgovorili. Prihaja od Jamesa. Tu bomo vprašali, Shoshanna, če bi bilo to primerno tukaj, saj se James sprašuje, ali bi lahko tukaj delili o JoAnni in njeni poškodbi ramen. Če bi lahko osvetlili nekaj, kar se dogaja tukaj.
 
Shoshanna: Glede tega lahko delimo. Moramo pa deliti zasebno.
 
OWS: Zelo dobro. Potem bomo to sprejeli. Potem smo pripravljeni sprostiti kanal. Imate kaj, kar želite deliti tukaj, Shoshanna?
 
Shoshanna: Želimo si deliti, da nam je v veliko čast ponuditi informacije, ki jih imamo, ki bi pomagale vsem pri njihovih izzivih, ki jih v tem trenutku doživljajo v tej dimenziji. V čast nam je, da lahko ponujamo in delimo. Namaste.
 
OWS: Zelo dobro.
 
In končamo tu z vašo analogijo, da ste “v očesu orkana”, ki smo vam jo predčasno dali večkrat. In da ste bili v tem viharju in bili mirni v tem očesu.
 
Zdaj prihajate ven iz tega očesa. Prehajate ven, v drugi del nevihte. Nevihta še vedno divja in tu boste spet zašli v burne vetrove, tako rekoč.
 
In ko pridete ven, morate to mirnost še naprej obdržati v sebi. Ker veste, da ko izhajate iz njega, bo sonce bleščeče sijalo, ko izidete iz njega. To je vse, kar smo imeli za danes.
 
Šanti. Mir z vami. Bodite Eno.
 


Kanaliziral James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Članek je mogoče reproducirati v celoti, če je avtorstvo in avtorjevo spletno mesto jasno navedeno.
Če se želite pridružiti Starodavnim prebujenjem in sodelovati v naših nedeljskih klicih, pojdite na našo spletno stran Meetup (www.meetup.com/ancient-awakenings) in se tam pridružite.


“Verjeti je videti!”

One thought on “2020.04.19 – STARODAVNA PREBUJENJA – PRIPRAVA NA SPREMEMBO”

Leave a Reply